Dejlig varme i blæsevejr

Åh, så skønt at komme hjem. En runde i haven. Man kan se, det er ikke mørkt. Og så ellers ind i varmen og i ly for den stærke blæst, næsten alt vandet var blæst ud af havnen i Kragenæs, men færgen sejlede og jeg kom hjem.

Tænk, hvor er man heldig at man har sådan et dejlig varmt og bekvemt hus.

Tænk hvor er man heldig at man kan købe sig en bil, når man vil. Det vil jeg nu, efter 3 1/2 år uden bil, det har været fint, men nu er der et nyt nu og jeg har skrevet under i dag, får bilen leveret på onsdag.

Jeg tænker ofte at jeg må være født under en heldig stjerne – og jeg er taknemmelig for det. Det er nemlig ikke nogen selvfølge.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 thoughts on “Dejlig varme i blæsevejr”

  1. Skønt at læse noget optimistisk på denne blog. Det er nu altid dejligt at læse den. Medierne er ret fyldt med mange negative nyheder, så det er dejligt at få en lille optimistisk stund her ved denne blog. Så tak for det. Og held og lykke med fremtiden som bilejer, det vil nok gøre tilværelsen lidt nemmere i hverdagen.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s