madtanker

Denne skønne frokostret har jeg fotograferet med min Nokia telefon. Bllet er overført tilmin mac computer via BlueTooth. Hvad det så er, men jeg fik det til at virke. Straks for jeg ud i haven og tog flere fotos, hvis det også lykkes mig at overføre dem, vil der komme flere blogposter. Cameraet, som jeg købte i dyre domme, da jeg blev 50 – eller var det før? – er kaput og jeg har ringet til fotohandleren, det kan simpelthen ikke betale sig at reparere det. Det synes jeg bare er SÅ ærgerligt, og samtidig kan det ikke betale sig at ærgre sig over det. Cameraet har været mig en tro ven i alle de år, mange fotos har jeg taget og lagt på Fejøs hjemmeside, som jeg var med til at udvikle. Mange fotos har jeg lagt på denne blog siden 2006. Mange fotos har jeg lagt andre steder.

Fremover bliver det Nokia og BlueTooth.

Selve frokosten er resten af falafelfarsen fra i går, stegt som een stor flad falafel. 4 minutter på hver side, så er den klar. Råkosten er rødbede og hvidkål, hakket fint på køkkenmaskinen, det tager under et minut. Med den lækreste dressing af soyafløde, dijonsennep, en smule rødvinseddike og lidt tamari. En skefuld rosiner og en skefuld græskarkerner fuldender retten. Spist, nydt, indtaget i solen på bænken ved halmhytten. Det var bare SÅ lækkert!

One comment

  1. Heldigt du har fået et nyt fotoapparat i stedet for det gamle udtjente. Det er så rart at se på de smukke madbilleder.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s