Anlæg af bede

I dag har jeg været ude i haven og vejret i adskillige timer. Først beskar Mick rødtjørnen. Jeg forsøgte mig i går, men måtte kapitulere. Mick klatrer rundt på stigen som et andet egern og saver så det er en lyst. Jeg ordnede så en del af de lange javvertusser, som blev skåret ned, stikkende er de.

Og SÅ gik vi ellers  i gang med at rulle ukrudtsdug ud, hvor der skal være gange i de ny bede i “Den Helbredende Have på Fejø” haveanlægget. Det blæste, så vi måtte lægge lægter på.

Først een gang, måle, måle, måle og så een gang til, nu er der to gange, som er målt ud og dækket af med ukrudtsdug. Selve bedet skal også anlægges på bedste permakuturvis, uden at jorden bliver gravet og dermed vendt og uden at der skal køre tunge maskiner.

 

Jeg satte en tændstik til nogle af alle de brændenælderødder og stikkende kviskte, som vi har samlet sammen i efteråret. Mick savede med elsaven.

One comment

  1. Jeg har tit set jord under frugtbuske dækket med plastik for at holde skvalderkålen i ave. Denne blå dug er sikkert bedre.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s