Frø

Så kom frøene fra Solsikken, et økologisk firma man kan handle med via nettet.

Der er 1 kg af hver af to forskellige slags kartofler, Ditta og Rød Raja. Så er der en del squash og majs og den slags, som jeg kan så i potter nu og senere plante ud. Og så en masse køkkenurter og løg, som jeg også kan så langt det mest af nu. Jeg vil så det “oppe på marken”, det blev så fint sidste år. Jeg skal “bare lige” over det med harven en gang mere, så mon ikke jeg får både harvet og sået og lagt kartofler i løbet af denne skønne weekend. Jeg håber det- Men sidste år kom tingene ikke i jorden før hen i juli måned – så uanset hvad kan det komme til at lykkes meget bedre i år.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized3 kommentarer

3 thoughts on “Frø”

  1. Kære Anne, Chris og jeg er leveringsdygtige i squash. Er du interesseret tager vi dem med ned, så de kans så gdt hos dig.

  2. Det bliver en travl weekend med at få puttet alle dise ting i jorden, hvor de forhåbentlig vil få et godt liv, til I finder på at høste dem til noget dejlig mad.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s