Tid

frokost

 

Tid er en gave. At tænke sig – at have tid. Tid til at tilberede en dejlig frokost.

I Nr. Snede købte jeg en færdig creme fraiche dressing i Brugsen. Det smagte bare SÅ godt. Vi gør det ikke i creme fraiche dressinger ellers, men jeg tænkte livet ville være bedre med creme fraiche dressing end uden. Banalt, javel – men det er alt andet lige alle disse små banale hverdagsting, som livet består af. Jeg læste på etiketten hvad er i af ingredienser og nu laver jeg selv de skønneste hvide dressinger. For creme fraiche har vi kun i huset ved særlige lejligheder, men soyafløde er mindst lige så godt. Hemmeligheden er den rette balance mellem den syrlige eddike, lidt sukker (eller som jeg er heldig at have: den skønne æblesirup fra Kernegården) og salt. Plus det ny veganske vidundermiddel: en skefuld gærflager. Tilsmagningen kan være alt muligt, kun fantasien sætter grænser: hvidløg (her er allerede hvidløgstoppe i haven), alskens krydderurter, tamari.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 thoughts on “Tid”

  1. Medens tiden farer af sted, er det rart at vide, at selv om den forsvinder, giver den også mange minder, som man kan blive ved at glæde sig over.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s