Højt til himlen tæt på jorden

hoejttilhimlen

Det er stadig koldt, men himlen er høj og solen varmer godt igennem. Vi fik snakket vores energiforsyning igennem med Bjarne og vandopsamling fra tagfladerne. Hvis vi havde de rigtige beholdere kunne vi samle meget vand fra de 200 m2 tagflade, som vi har. Nå, men det er nemmere sagt end gjort og jeg forstår bedre at vi rent faktisk ikke har fået det gjort endnu. Dejligt at Bjarne ville se på det og så kommer vi et lille skridt videre med det.

pilesaetning1

Vi har besluttet at sætte 6000 pilestiklinger tæt ved den lille sø, som er blevet gravet ud, først og fremmest for dyrelivets skyld, der er så mange hegn og krat, der forsvinder. Kim kom med sin traktor og en lille trefuret plov og pløjede dér hvor Rene havde slået græsset.

pilesaetning2

Der er en stille glæde, nemlig at vasketøjet kan komme ud og tørre igen. Duften af lufttørrede lagner er helt speciel og den gør mig lykkelig i det sekund, jeg snuser ind.  Bjarne kom med tog og cykel fra Kbh, han havde cyklet fra Nakskov – og søndags var vejret hverken stille eller solrigt. Men mandag på hjemturen, hvor han cykler til Maribo er vejret det flotteste man får i Danmark i marts.

vasketoejivinden

Det var dejligt at have besøg af Bjarne. Vi cyklede øen rundt, han fik ikke set alle de ejendomme, som er med i Fejø Permakultur og Omstillingsinitiativ, men en del af dem. Og han fik et indtryk af øen og dét, som er grundlaget for vores arbejde med permakultur og omstilling.

bjarne

Reklamer

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s