Blæsevejr

stativ

Det er et værre blæsevejr i dag. Det regner også lidt. Det blæser fra vest, så hernede i gården er der nogenlunde læ. Vi startede i morges med at prikle og potte alverdens små planter – men det blæste så meget ude ved potte bordet at vi måtte trække ind i laden. Da vi var færdige såede vi en masse frø i potter, i første omgang for at se om de overhovedet spirer, de var lidt gamle, frøene.

Og så – hvad skulle vi så.

Clematis´ens stativ blæste omkuld for en rum tid siden, jeg husker ikke om det er eet eller to år den har stået uden stativ. Jeg har samlet pil ind for at kunne lave et nyt stativ, men man skal faktisk være to for at kunne lave sådan en relativt stor ting af pil.

Og det gjorde vi så!

Vi, det er mig og en wwoof´er som kom – uanmeldt – i lørdags. Men det er fint nok, det rykker virkelig når man er to, der arbejder sammen og holder hinanden fast.

Der er efterhånden rigtig mange potter med planter. Jeg har aldrig haft så mange potter i gang på een gang før. Og der kommer flere, tror jeg.

potter

OK, det ser måske ikke ud af så meget, men der er mange andre potter, inde og ude, med nysået og priklet og pottet plantemateriale, det er bare med at holde tungen lige i munden – og vande hver dag!

One comment

  1. Det må være spændende at se, hvor mange af frøene, der når at blive til planter, en hel del vil nok gerne pusles om.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s