Nu er jeg her igen – med fermenteret soya

fermenteret_soya_1

 

Tiden går og jeg er fuldstændig opslugt af haven, af wwoof´ere, af tangprojekt – af ALT muligt. Jeg får ikke blogget andet end det, som jeg lægger på helbredendehave.dk. Svært at skifte synsvinkel, tror jeg – denne her blog, den er jo MIN private blog.

Nå, men i hvert fald, så er jeg kommet i gang med soyabønnerne, det smager helt vildt godt.

Man lægger soyabønnerne i blød. Purerer dem og lader dem stå i et døgn, cirka, for at de kan fermentere. Og så laver man noget af dem, denne super velsmagende pate, fx.

fementeret_soya_2

Reklamer

One Comment Add yours

  1. Anonym siger:

    Hyggeligt igen at få lidt nyt fra bloggen om det ene eller det andet, men altid spændende.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s