Nu er jeg her igen – med fermenteret soya

fermenteret_soya_1

 

Tiden går og jeg er fuldstændig opslugt af haven, af wwoof´ere, af tangprojekt – af ALT muligt. Jeg får ikke blogget andet end det, som jeg lægger på helbredendehave.dk. Svært at skifte synsvinkel, tror jeg – denne her blog, den er jo MIN private blog.

Nå, men i hvert fald, så er jeg kommet i gang med soyabønnerne, det smager helt vildt godt.

Man lægger soyabønnerne i blød. Purerer dem og lader dem stå i et døgn, cirka, for at de kan fermentere. Og så laver man noget af dem, denne super velsmagende pate, fx.

fementeret_soya_2

Reklamer

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s