Planter, planter, planter

planter

 

På vejen hjem i går lagde jeg vejen ind omkring en planteskole. Porse, surbær (som på  moderne dansk hedder aronia) pæon (en hvis, en pink/lyserød og en mørkerød) samt en julerose (hvid). Vi har fået fondsmidler til bl. a. at købe planter for i haven, så glæder jeg mig til at plante disse ude i Den Helbredende Have.

Jeg var også til massage. Min gigt fortager sig, stille og roligt. Om det er kosten, massagen, meditationen eller den daglige bevægelse eller det hele skøn forening, der virker, ved jeg af gode grunde ikke. Men det virker. Jeg har haft ondt i fødder, knæ, hofter, nakke, skuldre. Nu er det kun hofterne, oftest den højre og det er ikke ret tit, jeg har ondt. Det skal jeg så bare huske at nyde!  Hvad jeg da også gør, men man kan være tilbøjelig til at glemme alt det, der virker – og kun huske på det, der er besværligt og som skal ordnes.

2 comments

  1. Det var da fantastisk at du mærker en sådan bedring ! Det er nemlig hårdt at leve med kroniske smerter.. Og du har ret, vi glemmer ofte at sætte pris på, at vi har det godt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s