Spændende uge og maddage med tang

Ja, der gik en uge…… og lidt til.

Lige nu er det fredag og tai chi er startet med 4 elever og en lærer. Men alt starter jo et sted – og det er dejligt at læreren Jytte Sørensen ville komme på de vilkår at hun blot skal have rejsen betalt og fri kost og logi. Så det koster næsten ikke noget at deltage, blot 400 kr.

I tirsdags kom en ny wwoof´er, meget sød englænder. Så lige nu her kun een, men der kommer en mere, jeg troede det var i dag – det nok i morgen, så. Hun og jeg har gjort rent i 3 dage. I det gamle hus: Værelserne overnpå, trappegang, stuen og køkkenet nedenunder. Der er pudset vinduer og vasket gulve, ikke hovedrengøring, men en lille smule grundigt. Havestuen tømt for alle mulige – og umulige –  ting, der havde hobet sig op, fejet for spindelvæv. Bryggers støvsuget, toiletkumme skuret. Lager og dynebetræk, duge, karklude og viskestykker vasket. 2 maskiner om dagen, man kan se bunden af vasketøjskurvene. 1. sal i laden ryddet op, fejet og prydet, så kursisterne kan være deroppe i tilfælde af for dårligt vejr. “Husapoteket” stillet op, lavendler, kamille og blodkløver er høstet og sat til tørre, smukt ser det ud.

b1

b2

b3

b4

Ja, jeg synes det er spændende at vi allerede har så mange forskellige glas med tørrede urter og rødder og også i eddike.

Egentlig ville jeg skrive om mad, men det må vente…….

Reklamer

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s