Juliblomster

ildkongenHuset er fejet og prydet. Der er simpelthen så mange stder nu, hvor der er rent og ryddet op og slået græs og luget. Ja, der er også mange steder, hvor der IKKE er det, men sammenlignet med, hvordan her ellers er, så er her meget, meget fint. Dette er følgevirkningen af at jeg har været hjemme og investeret i vores sted plus Den Helbredende Have på Fejø 4 timer dagligt, mindst, sammen med wwoof´erne og nogenlunde fokuseret.

Det bekommer mig så vel. Sådan ønsker jeg at det skal være – selv om jeg har en lille smule svært ved at forstå at det tager så mange timer. Kvinders andel i årtusinder, hele det reproduktive område. Lugningen, rengøringen, oprydningen. Dertil kommer indkøb, madlavning, opvask, tøjvask, reperationer og regnskab. En plads til hver ting og hver ting på sin plads.

Tagetes´en på billedet hedder “ildkongen”. Den blev sået inden døre den 26. marts, pottet om og plantet ud jeg husker ikke datoen for dette, men det var i maj. De brune snegke kunne vældig godt lide de spæde planter, men mange har overlevet. De planter som står ude i bedene i fuld sol er buskede og mangeblomstrede, snart kan vi tage frø. De frø, jeg såede fik jeg fra Mette på http://www.metteshave.dk/. Så dejligt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s