10. november, hiv stikket ud

Ja, lige nu er det jo blevet den 11. november – men i går gik dagen med skønne praktiske gøremål.

Jeg mediterede, sidder 1/2 time hver dag, ikke så meget, men meget bedre end ingenting. Rengøring, oprydning. Skønt. I haven, plante 21 planter, øve musik til fællesspisning på lørdag den 16., af sted til et lille møde om skolen med et par forældre, lave mad sammen med de unge antropologistuderende, øver sacred dance med dem, også til på lørdag og sidde og sludre lidt med dem.

Og så, ja så kom computerstikket i, fordi jeg som adspredelse for tiden ser en herlig engelsk TV serie, der er via Youtube.

Ellers vil jeg sige at jeg har jo ikke en mobiltelefon og jeg tjekker min email 2 gange dagligt, om morgenen og hen på eftermiddagen. Jeg er på Facebook og LinkedIn, begge tjekker jeg dagligt. Jeg bruger 1 time på nettet hver dag, tror.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “10. november, hiv stikket ud”

  1. Jeg synes, du når fantastisk meget, jeg kan blive helt træt bare af at læse om det. Det giver altid en god fornemmelse at få tingene fra hånden.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s