Gæster og oprydning

Vi har tit gæster. Lige nu er det Lene, som er her. Det er bare så hyggeligt. Vi snakker, drikker kaffe, klipper pil, laver mad. Her er Lene i køkkenregionerne i færd med at lave fyldt aubergine. Jeg elsker aubergine…..

 

 

idag

 

Og så er vi gået i gang med oprydningen i laden. Laden fungerer som vores sommerkøkken, det fungerer faktisk rigtig godt med alle de unge mennesker, som kommer her. Så snart de unge er rejst begynder rodet derude. Ting bliver sat. Når havemøblerne skal ind bliver der ryddet plads til dem og bilen holder også parkeret i laden om vinteren. Cyklerne er parkeret derinde. Brænde bliver hugget. Tøj bliver tørret.

Og ting bliver sat.

Vi plejer så at rydde op og gøre klar kort tid før ladekøkkenet skal bruges. Det plejer at tage pænt lang tid, for der er mange ting, der skal flyttes og findes den rigtige plads til.

Nu er vi begyndt, jeg vil 15 minutter hver dag og rydde op derude. Hvis jeg gør det i en hel måned, så svarer det jo også til at jeg har gået derude og ryddet op en hel dag. Det smitter, så Mick ryddede også en masse op i går plus vi fik rykket rundt på nogle reoler, så der bliver mere reolplads til planter i havestuen og nogle brugte reoler, som vi har fået – det er det sorte skrummel, de skulle ellers have været smidt ud – kan gøre god fyldest i ladekøkkenet.

idag2

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. Anonym siger:

    Det er fint at få noget smidt væk, men hvad er “væk”, bliver det ikke tit til nyt roderi et andet sted? Forhåbentlig ikke.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s