Sylt

gransirup

 

kvan_sylt

 

Rabarber har jeg lavet kompot af et par gange og brugt i kage, blandt andet. Mælkebøtteblomsterne fik jeg IKKE lavet sirup af, heller ikke i år. Men granskuddene, de er blevet syltet og der er produceret en omgang sirup, vi har været ude at plukke flere og jeg har syltet endnu en portion, denne gang tilsat skallen af en økologisk citron plus lidt rabarber. Skuddene står og trækker, saften herfra skulle gerne blive til sirup i dag. Senere, først skal jeg på løn-arbejde. Og så er der kvan, som ligger i sukkerlage, man koger lagen ind 4 gange, tror jeg nok og så tørrer man kvanstykkerne, det bliver det herligste mundgodt. Og lagen, ja, den bliver til sirup.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “Sylt”

  1. Skønt at få gjort nogle af havens produkter langtidsholdbare. Glassene pynter, og indholdet smager dejligt.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s