Fejø Retreat LAND Center

LAND_visitkort

Permakultur-Danmark, som jeg efterhånden har været medlem af i en del år, har med inspiration fra den engelske permakulturforening stablet et såkaldt LAND center netværk på benene her i Danmark. LAND står for “Learning And Network Demonstration” og der er lige nu 5 godkendte LAND Centre i Danmark med flere på vej.

LAND netværket i Danmark har en ualmindelig dygtig og engageret koordinator, Cathrine Dolleris, som udover at hun koordinerer LAND i Danmark også arbejder med permakultur på andre måder og andre niveauer, een af flere ting er at hun er ved at indrette sit eget permakultur sted på Orø, og det er spændende at følge.

Nå, men her i weekenden har jeg været til LAND Center træf på Bornholm. Fejø Retreat havde akkrediteringsbesøg i juli måned og så i går var jeg og mit og Micks skønne landsted klar til at modtage den endelige godkendelse. Der blev klappet, jeg havde æblecider med fra Kernegården på Fejø, og jeg fik: visitkort!!  JUHUUU.

Cathrine, den ildsjæl, har allerede skrevet om det på Permakultur Danmarks hjemmeside, du kan læse om hvordan både Fejø Retreat og Karensminde, Bornholm, fik godkendelse, her: http://permakultur-danmark.dk/to-nye-land-centre-akkrediteret/

Om Fejø Retreat som LAND center kan du læse her: http://permakultur-danmark.dk/land-2/fejoe-retreat/

Det fører mangt og meget med sig at være LAND Center. Man skal godkendes igen efter 2 år, og man skal kunne dokumentere de fremskridt, der er sket på ens sted. Desuden er der mulighed for at deltage i kurser, der dygtiggør os, for eksempel bliver der en weekend med formidling, en weekend med “People and Permaculture”, en rejse til Suderbyn på Gotland, Årsmøde på Ærø i maj…….. Dertil komme alle de arrangementer, kurser og rundvisninger vi selv afholder her for øboene, frivillige og andre interesserede.

Reklamer

2 Comments Add yours

  1. Esther Vinter Pedersen siger:

    Kære Anne.
    Glad for at følge lidt med i, hvad der sker med tilknytning til Fejø Retreat.
    KH mor

  2. threin siger:

    Milde Magdalene, hvor det kører, tillykke med det:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s