Kalenderpuslerier

insekthotelMorgenerne er mørke, dagene korte og sådan er denne årstid på disse breddegrader. Godt der er 1. søndag i advent, vi tænder lys inden døre og sysler og pusler. Jeg håber at alle pladser er optaget i insekthotellet!

Den kalender jeg har syslet og puslet med er nu ikke julekalender, men 2015 kalender. Få arrangementer på plads for vores LAND center på Fejø Retreat, for Fejø Permakultir og Omstilling og for den Helbredende Have på Fejø.

Se bare, det er ikke så lidt endda, der er planlagt:

Den Helbredende Have på Fejø:
Onsdag den 4. marts. Kl. 19. Den Helbredende Have på Fejø besøger Vestlollands Alternative forening. Vi fortæller om Haven og om planterne.
Lørdag 2. maj. Brug Haven dag. Haven åbner. Guidet tur kl 11 og herefter  aktiviteter til kl 14, der lærer os at bruge urterne. Gratis
Lørdag 6. juni. Brug Haven dag. Guirdet tur kl. 11 og herefter stille dag i Haven, nærvær og væren uden samtale, med sanserne åbne. Kort instruktion før stilletiden begynder. Gratis.
Lørdag den 1. august. Brug Haven dag. Guidet tur kl 11. Herfeter welness aktiviteter til kl 14, hvor vi bruger urterne til fodbad og ansigtsmasker. Gratis.
Lørdag den 2. august. Havens 2. års fødselsdag kl 11. – 15. Kig ind, det bliver en hyggelig dag.
Lørdag den 5. september. Brug Haven dag. Guidet tur kl 11. Herefter fremstiller vi urtesalt og pesto til kl 14.  I princippet gratis, men du betaler for materialer og ingredienser ud over urterne.
________
Fejø Permakultur og omstillingsinitiativ
10. – 16. maj. Transition Island Experience Week. En uge fyldt med workshops og aktiviteter for hjerne, hjerte, hænder og mave, der alle handler om, hvordan vi omstiller et lokalsamfund til bæredygtighed og resiliens ud fra vædimæssige, sociale, kulturelle, økologiske og økonomiske dimensioner.
_________
Fejø Retreat LAND Center
I samarbejde med Den Helbredende Have på Fejø holder vi mandagsaftener med “have til mave” i maj, juni, august og september måneder.
Program for alle aftener:
Kl. 16 kom og være med i Have eller køkken, hvor vi tilbereder en velsmagende vegetarisk suppe med urter fra Haven og bager brød.
Kl. 17 – 17.30. Stille nærværsmeditation
Kl. 18 spiser vi sammen og vasker op
Kl 19 – 21 har vi oplæg og samtale eller anden aktivitet om permakultur og indre omstilling.
Det er gratis at deltage.
13. juni kl 10 – 17. Integrativt drømmearbejde.  Kom og oplev hvad dine drømme kan gøre for dig.
I en blanding af leg og alvor, kreativitet og udviklingsarbejde undersøger vi dine natlige drømmes rigdomme og inspiration. Underviser Mette Løgstrup, transformativedreamwork.com, terapeut og forfatter. Nærmere oplysning Anne Moloney, moloney(at)fejoe.dk
11. – 13. september. Introduktion til permakultur i praksis. Vi gennemgår permakulturens etik, elementer og principper, således at du forstår, hvordan et permakultur design kan sikre omstilling til resiliens. Undervisere er Charlotte Langdon og Anne Moloney, begge permakultur certifikat holdere. For nærmere information, kontakt Anne Moloney på moloney(at)fejoe.dk.
Ret til ændringer forbeholdes. Sidst opdateret 30.11.2014 Anne Moloney
Reklamer

One comment

  1. Der er virkelig mange aktiviteter i 2015, mange får nok brug for en ganske stor kalender til at holde styr på tingene. Held og lykke med det hele.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s