At være et LAND center

At formidle forpligter man sig til, når man bliver godkendt som LAND Center. Formidlingen af permakultur i praksis skal dels ske på ens hjemmeside, på skiltning ved LAND Centret samt ved personlige møder på LAND Centret i form af rundvisninger, kurser og lignende.arvaereetlandcenter2

I går fik jeg hjælp til at tømme de to opslagstavler/udhængsskabe, som vi fik fabrikeret af gamle vinduer her i sommers. Suk. Dybt suk. Vi fik aldrig fabrikeret et lille tag til hvem af dem, ejheller boret huller, så luften kan cirkulere og dermed lukke em og fugt ud. Suk. Dybt suk. Den ganske vist midlertidige information, som vi hængt derud, dækket af glasset og dermed beskyttes mod regnen og delvis sollyset, er blevet drivvåd og lige til at smide ud. Det har vi så gjort, undtagen det reviderede design af Fejø Retreat, som jeg jo så må gøre om igen. Een af feriens opgaver.

atvaereetlandcener1

Jeg har købt karton i de største ark, man kunne få i Nakskov til at optegne designs for Fejø Retreat og for Den Helbredende Have på Fejø. Således at de kan formidle viden ved vejen. I udhængsskabene. I går, da det ikke regnede og vi havde en gæst, der kunne holde i den ene ende af målebåndet, fik jeg også målt op, så jeg forhåbentlig i denne ferie får tegnet havens bede op, således at der skabes overblik over bede og funktioner til gavn for Havns gæster i 2015. Tænk, vi har regnet ud at vi har haft 800 besøgende i 2014, det er alligevel ganske mange.

Reklamer

One comment

  1. De mange anstrengelser med at formidle viden om Permakultur giver selvfølgelig pote i form af glæde over at kunne formidle sin kunnen og viden, en skønne dag bliver det måske også belønnet med en bedre indtjening.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s