Mad i det fri, bønner over bål

Solen er kommet.

Lærken har kvidret længe, luften er nærmest tyk med dens sang.

Hvem har lyst til at stå indenfor i relativt mørke og lave mad?

Nej, vel?

Der skulle tilberedes mad nok til 7 personer, da vi ventede to wwoof´ere mere.

Bønnerne havde været lagt i blød natten over plus en øl, salt og peber, oregano, paprika, chili og tamari (soya). En kasse med løg og gulerødder, et par auberginer og en butternut squash. Og to dåser tomat.

Og så skal der eller bare tændes bål og snittes.

Og nydes.

Helt paradisisk, sagde Astrid.

Bønnegryden kommer til at smage dejlig røget, når den sådan er tilberedt udendørs, jeg vil dig ikke anbefale at gøre forsøget med åben ild på en altan. Men man kan nok komme langt med en grill.madidetfri1 madidetfri3 madidetfri4

madidetfri2

madidetfri3

madidetfri4

One Comment Add yours

  1. Anonym siger:

    Når martsvejret er lunt og rart, er det lige sagen med mad over åben ild. Smager sikkert himmelsk.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s