Solen er kommet.
Lærken har kvidret længe, luften er nærmest tyk med dens sang.
Hvem har lyst til at stå indenfor i relativt mørke og lave mad?
Nej, vel?
Der skulle tilberedes mad nok til 7 personer, da vi ventede to wwoof´ere mere.
Bønnerne havde været lagt i blød natten over plus en øl, salt og peber, oregano, paprika, chili og tamari (soya). En kasse med løg og gulerødder, et par auberginer og en butternut squash. Og to dåser tomat.
Og så skal der eller bare tændes bål og snittes.
Og nydes.
Helt paradisisk, sagde Astrid.
Bønnegryden kommer til at smage dejlig røget, når den sådan er tilberedt udendørs, jeg vil dig ikke anbefale at gøre forsøget med åben ild på en altan. Men man kan nok komme langt med en grill.
Når martsvejret er lunt og rart, er det lige sagen med mad over åben ild. Smager sikkert himmelsk.
KH mor