Rosenkål med æbler og hasselnødder, sellerimos med kartofler og gulerødder, hele bagte løg

IMG_2574

Rosenkål skæres i kvarte, æblerne i mundrette bidder, det svitses på panden ved høj varme så det hele får farve. Hæld en sjat god øl over og se det bruse og syde, alkoholen fordamper og den gode smag bliver tilbage, rosenkål og æbler bliver dampet.

Drys med salt, peber og lidt sukker. De skal ikke koges helt bløde og smaskede, men stadig have bid og sprødhed, så få dem hurtigt af panden når øllen er dampet af. Serveres med ristede hakkede hasselnødder, evt. tilsat perlespelt/byg for en mere mættende ret.


God til rosenkålsskeptikere!

IMG_2567

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s