Velsmagende restemad

  • Gårsdagens frokostbønner i karry dressing med æbler
  • Gårsdagens salat: hakket savoy og grønkål
  • Hakkede porrer som vi har på køl til tider, det er nemmest at ordne alle porrerne med det samme når de høstet.

IMG_2548

Det hele svitses sammen i en stor pande eller wok, vi smagte det til med tamari, mere karry, chili og lidt eddike. Husk dog at grønne grøntsager bliver grå i farven hvis eddiken tilsættes når det er varmt – måske citron/grape/anden saft ville være en bedre syre at bruge her. Serveret med risnudler.

Dertil fik vi dampede gulerødder med hjemmelavet ingefærsirup, frisk ingefær og gurkemeje, med sesamolie og ristede sesamfrø.

IMG_2557

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s