Mad, mad og mad igen

Vi har jo haft det kursus, People and Permaculture, og jeg har ikke lavet mad i mange dage.

Så i går, ja så lavede jeg er herligt vegansk smørepålæg til frokost og til aften lavede jeg sammen med Sean en selleri-kartoffelmos, en linsesalat og pastinakfisk.

Sean bagte en himmelsk chokoladekage, det skulle også være lidt særligt, for det var Lou´s sidste aften.

tofuspread

Vegansk smørepålæg med tofu.

I køkkenmaskinen kommer man

1 pakke silketofu
1 håndfuld solsikkekerner
et par spiseskefulde soltørrede tomater i olie
1 spsk sennep
salt
1 spsk god eddike
godt med frisk grønkål

Køres sammen i foodprocessoren til det er lækkert smørbart.

Kan spises på brød, sammen med pasta – you name it. Lækkert med frisk grønt, her mælkebøtteblade og cikorieblade, friske og unge.

De andre opskrifter skriver jeg i seperate blogposter.

Anne Moloney, 15.04.2015

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s