Butternut squash suppe

Hemmeligheden ved denne suppe er at grøntsagerne er bagt i ovnen først.

Butternut, løg, et par gulerødder – bag det til det er godt mørt.

Ned i gryden med det, overhæld med bouillon, blend og smag til med noget surt og noget salt, eventuelt også noget stærkt.

Bare sådan en god smag.

3 Comments Add yours

  1. Genevieve siger:

    Dette lyder så lækkert! Så perfekt for vinter. Det lavede mig føle hyggelig bare at læse det! x

  2. Anonym siger:

    I laver så meget dejlig mad dernede på Fejø, skønt at læse lidt om det.
    KH Mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s