Drone

husoghavefradrone2016

Der kom en bekendt fra gamle dage forbi sammen med hendes kæreste. Kæresten fløj drone. Det er sådan en lille tingest – ja, den er såmænd ikke så lille endda – som flyver frit rundt i luften styret på een eller anden måde fra jorden. Den har et kamera monteret, som også styres fra jorden. Så vi har fine fotos nu, taget fra luften, så sådan ser det ud, her, lige nu, i dag den 27. februar 2016.

Her på billedet nedenunder kan du se de to bekendte samt Sean og Mick og mig selv, det er mig med de røde gummistøvler og den gule frakke.

drone4paatoppen

Og her nedenunder ses tydeligt det helbredende haveanlæg med søen, som vi har anlagt i sommers, drivhuset og 3 bistader. For mig, der ved hvad det hele er er det jo super sjovt at se det på den måde.

haven set fra oven

Her nedenunder er det samme foto som jeg har fiflet lidt med i et fotoredigeringsprogram, jeg ved ikke om det er blevet bedre…….  men man må jo øve sig…….

haven set fra oven.opt

One comment

 1. Kære Anne.

  Lidt mærkeligt, man lige kan sende droner op i luften med et fotografiapparat, og så få dronen velbeholden hjem igen med en hel masse billeder, der så måske kan bruges til at få styr på, hvordan man skal inddele jeres dyrkede arealer på en overskuelig måde i den kommende dyrkningsperiode. Jeg gætter på, at alle landmænd laver planer for, hvordan de dyrkede arealer skal anvendes. Der skal vel være en vis rotation i afgrøderne?

  Du skal vel anvende dronebillederne i dine foredrag?

  Masser af KH til jer alle fra Mor

  Fra: VI ER EN DEL AF JORDEN [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 27. februar 2016 21:50 Til: edbent@youmail.dk Emne: [Nyt indlæg] Drone

  Anne Moloney, Fejø Retreat posted: ” Der kom en bekendt fra gamle dage forbi sammen med hendes kæreste. Kæresten fløj drone. Det er sådan en lille tingest – ja, den er såmænd ikke så lille endda – som flyver frit rundt i luften styret på een eller anden måde fra jorden. Den har et kamera m”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s