Græskarmenu med surdejsbrød

Vi har startet en lille fællesspisningsklub her på Fejø, så der i første omgang bare een gang om ugen er mulighed for at tage hen et sted og spise aftensmad, altså man behøver ikke lave maden selv, kun når det er ens egen tur.

Jeg fik ikke fotograferet. Men i stedet lagt vores lille film om Den Helbredende have på Fejø op, den kan man nok tåle at se igen.

Det var et orgie i græskar – og så hverdesurdejsbrød, som blev simpelthen bare så godt, det er den æblesurdej jeg lavede, har bagt af den to gange nu, det bliver bare så godt.

Menuen var en skøn græskarsuppe med tilbehør af surdejsboller med græskarfyld.

Derpå en græskar risotto

Som afslutning en græskarkage, bagt med hjemmelavede mandelmakroner og med hindbær, trukket i vodka. Sådan likøragtigt er det blevet, det vil jeg lave mere af til næste år.  Men altså, det var bare SÅ lækkert!!

Jeg har selvfølgelig brugt lang tid på at tilberede alt det mad, men det har været lykkelige timer med at eksperimentere med græskarretter, som jeg har haft lyst til i årevis, idet jeg fandt ud af hvor helt vildt sundhedsfremmende græskar er. Ja, det må jeg skrive en selvstændig artikel om, en dag. Men i hvert fald begyndte jeg for 3 år sien at dyrke græsker. Det er bare ikke rigtig lykkedes før i år, vi har nok græskar på lager indtil jul.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “Græskarmenu med surdejsbrød”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s