Hvem er Anne

 “Vi er en del af jorden” er min personlige blog. Jeg startede den helt tilbage i 2006, da dét at blogge var noget nyt og smart. Oprindelig var den tilegnet min mor, som fortsat er min trofaste kernelæser.

Jeg skriver om sammenhængen mellem den indre og den ydre økologi. Og jeg skriver om mindfulness. Og jeg skriver om det, der optager mig i mit hverdagsliv.

I midten af januar 2011 begyndte jeg på at skabe en almanak – det viser sig at tage mange år at få tastet en opskrift ind hver dag.

Min mand, Mick, og jeg har skabt  Fejø Retreat, her lever vi vores hverdagsliv. Gennem arbejdet forbinder jeg himlen og jorden.

Jeg er det, man kalder en midaldrende kvinde, født i 1952. Børnene er for længst voksne.  Jeg er gift og det med den samme mand på jeg-ved-ikke-hvil´ket-år – kærligheden holder sig levende og nærende mellem os, det startede i 1979.

Jeg føler mig privilligeret at jeg kan bo her, hvor andre holder ferie. Der går ikke en dag uden at jeg siger tak. Vi er sunde og raske, vi mangler ikke hverken mad, uddannelse eller venner. Her er fred.

Professionelt er jeg kropsorienteret psykoterapeut; har desuden læst psykologi en del år på RUC. For et par år siden afsluttede jeg et længerevarende uddannelsesforløb i meditation og mindfulness Hos Jens Erik Rison på Skolen for anvendt meditation i Nr. Snede. Jeg er oprindeligt lærer. Siden 2017 har jeg været folkepensionist.

På græsrods/aktivist niveau er jeg med i Fejø Permakultur og omstillingsinitiativ samt medstifter af Den Helbredende Have på Fejø.

7 comments

 1. Vidste ikke der var Permakultur så Fejø så det
  Ø vil jeg besøge. Læsø mangler en del i den stil.
  Sund at bo på en ø, men svært at få er job.

 2. Hello

  It’s pierre ( the french woofer…). The summer is almost finish and it’s time to prepar the new year. But before thomas is in woof and soon he will go with etienne in belgium for a europeen meeting about strow bale house. For me, it’s organisation for this year of woofing. I’am going in italia, then in France and spain before to finish i’am quite sure in Denmark on the best island : Fejø.

  Happy to see your blog with nice picture of the garden, if i understand our plant was eaten by different animals? I promess you, i will find a solution during my trip to repulse them.

  I will give you more information in some month but i really want to go back in your house but also in your neighbour place. (can you give me them e-mail adress please, i think i losted them e-mail adress).

  Good end of summer…

  Pierre

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s