Generalforsamling

I aften har vi den første ordinære generalforsamling i Fejø Permakultur. Det er en lillebitte forening, men den har alligevel haft stor betydning for mig og min gøren og laden her på Moder Jord.

Uden foreningen Fejø Permakultur havde jeg ikke døbt vores have  “Permakulturhaven på Fejø”. Permakulturen samler alle de tråde, som jeg har beskæftiget mig med omkring bæredygtighed (i den oprindelige Brundtlandske forståelse og betydning), Agenda 21 og indre og ydre økologi. Walk your talk. Be the change. Natur og kultur. Økonomien & pengene som en ramme for menneskers aktivitet. Jord og ånd. Følelse og tanke.

Vores permakulturinitiativ er indtil videre intenderet – det vil tage mange år før vi har et egentligt design og et sted hvor vi kan sige at permakultur praktiseres.

På een måde er det nemt at leve på jorden, ikke mindst i vor tid og i vores lille smørhul, Danmark, Europa, Verden. Man skal bare trække vejret, trykke på nogen knapper og så ellers forsøge at opføre sig en lille smule ordentligt. Måske er det dette sidste, at opføre sig en lille smule ordentligt der er svært – i hvert fald for mig – når det kommer til stykket. Men hvad, jeg gør det så godt jeg kan – og som min morfar altid sagde: “Lille Anne, når bare du gør dit bedste, så kan du ikke gøre mere”.

One comment

  1. Det er en god ting at kunne overbevise sig selv om, at man gør sit bedste. Jeg har øvet mig i det – altså i at overbevise mig selv – og det giver en god fred indeni.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s