46 til bords

Vi fik en henvendelse fra Marienlyst Højskole, ja, i fik den ikke direkte, det var gennem andre aktører på Fejø. Om vi mon kunne huse 46 pensionister, chauffør og lærere inklusive, når de på æblets dag skulle spise deres medbragte madpakker.

Gulvet var vasket og spindelvæv fejet ned, for der er jo “Lørdag med Qi Gong! på lørdag den 17. Og jeg ville ikke ligge dér og rode med oprydning og rengøring i sidste øjeblik, så hvad det angår har vi været i god tid.

Men så var det ellers ud og låne stole og borde og tallerkener og knive og gafler. Vi har selv en del, men 46 kan vi ikke klare.

Det kom til at se så fint ud på “Det Gamle Kornloft” og de var simpelthen så glade for det, det var helt rørende. Mick spillede og sang et par sange, den ene af lærerne spillede blokfløjte til, han var en rigtig dygtig fløjtespiller. Så det var endnu en god dag, dagen i går.

kornloft1

kornloft2

kornloft3

One comment

  1. Godt at invasionen af så mange mennesker gik godt. Det er fint at have travlt med “god travlhed”, dejligt at hele arrangementet forløb uden de store problemer.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s