Porretærte med tilbehør

IMG_2575

De sidste porretoppe fra tidligere høst blev brugt til en klassisk porretærte. Fyldet er lavet af emmentaler, soya eller havrefløde, et æg, et skvæt stærk hvidløgseddike, salt og peber. Bunden består udelukkende af smør og forskellige slags mel (det der nu lige var forrest i skabet), og er forbagt på 180 grader.

Broccolien er svitses med masser af store stykker hvidløg.

Gulerødderne er stegt på panden med honning, serveret med citronsaft og sprødstegte salvieblade.

 

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “Porretærte med tilbehør”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s